Plánování cesty, ať už s přáteli nebo s rodinou, není nikdy snadný úkol. S nejnovějšími doplňky aplikace Skype, jako jsou TripAdvisor nebo StubHub to zvládnete pouhým jedním kliknutím.



Jak TripAdvisor tak i StubHub budou v systémech iOS a macOS integrovány přímo do aplikace Skype, takže vaši přátelé nebudou muset stáhnout samostatnou aplikaci. Otevřete doplněk StubHub a vyhledejte konkrétní událost, umístění nebo datum, které chcete. StubHub ukáže, kolik vstupenek je k dispozici pro určitou akci a nabídne nástroje pro nalezení správných vstupenek na vašem preferovaném místě. Jakmile jsou vybrané informace o událostech a vstupenkách, stačí odeslat odkaz do chatu.

Členové skupiny mohou kliknout na příspěvek, aby zobrazili výpisy vstupenek na serveru StubHub a poté si koupili místa, která chtějí. Skype se stalo standardem pro skupinové video a audio hovory přes internet. Aplikace neúčtuje žádný cenový poplatek a navíc má zabudovaný chatový systém, v kterém můžete chatovat s přáteli a rodinou z celého světa. Aplikace vlastněná firmou Microsoft se snaží konkurovat společnosti Apple a jejím iMessage a FaceTime přidáním podpory pro aplikace třetích stran.

Zdroj: 9to5mac.com