Elevation Lab, společnost známá pro své populární dokovací stanice a stojany pro zařízení Apple, dnes oznámila uvedení své nejnovější dokovací stanice pro iPhone – CordDock. Na co se můžeme těšit?



CordDock má za cíl kombinovat výhody nabíjení pomocí kabelu s výhodami dokovací stanice, což dovoluje, aby iPhone připojený k dokovací stanici byl zvednut a použit při nabíjení, pokud je to požadováno. Při zvedání iPhone, není potřeba odpojit kabel – takže můžete i nadále nabíjet, i když potřebujete poslat zprávu, přečíst si e-mail nebo hrát hru.

CordDock se hodí pro iPhone s tloušťkou až 4 mm, což Elevation Lab říká, že by mělo být kompatibilní pro většinu, kromě tlustých pouzder OtterBox. Nejedná se o bezdrátové nabíjecí zařízení, jako se dá dokoupit k iPhone 8 a iPhone X, ale jedná se o zařízení, které je určeno pro zákazníky, kteří dávají přednost použití kabelového nabíjení, ale potřebují více univerzálnosti než tradičně poskytují dokovací zařízení. CordDock je k dispozici ke koupi od dnešního dne z webové stránky Elevation Lab za cenu 39 dolarů.

 

Zdroj: macrumors.com