Griffin má k dispozici od dnešního dne nové bezdrátové nabíjecí příslušenství PowerBlock Wireless Charging Pad. Je navrženo pro zařízení iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus a zařízení Android, které podporují bezdrátové nabíjení.



PowerBlock Wireless Charging Pad nabízí až 15 W nabíjecí energie. Griffin uvádí, že zařízení se systémem Qi se budou nabíjet rychleji než se standardní bezdrátovou nabíječkou 5 W. Zatímco PowerBlock podporuje až 15 W, iPhone X, iPhone 8 a iPhone 8 Plus podporují maximálně 7,5 W nabíjecí energie. Griffin říká, že PowerBlock podporuje rychlé bezdrátové nabíjení společnosti Samsung, ale výslovně neuvádí rychlejší bezdrátové nabíjení na iPhone.

Stejně jako většina bezdrátových nabíječek je PowerBlock jednoduchá čtvercová nabíječka s bezdrátovou nabíjecí cívkou uvnitř, založenou na Qi. Je vybavena plstěnou špičkou, která udržuje váš iPhone na svém místě při nabíjení a vypadá stylově, když se nepoužívá. LED diody na zařízení vás informují o tom, kdy se iPhone nabíjí a kdy je nabíjení hotové. Přestože běžná cena PowerBlock Wireless Charging Pad je 59,99 dolarů, mohou zákazníci ušetřit 15 procent prostřednictvím propagačního kódu WIRELESS.

Zdroj: macrumors.com