Oficiálně licencovaná verze hry PlayerUnknown’s Battlegrounds, známější jako PUBG, byla dnes vydána ve Spojených státech a v několika dalších oblastech po celém světě. PUBG je extrémně populární online multiplayerová bitevní hra.



Původně byla k dispozici pro PC a Xbox One na začátku roku 2017. V PUBG bojuje až 100 hráčů o přežití, aby se stali poslední osobou (nebo skupinou až čtyř lidí). Cílem hry je zabít ostatní hráče a zároveň prozkoumat herní svět a získat zbraně a další vybavení. V únoru byla hra vydána v Číně a od té doby je mobilní verze k dispozici ve Spojených státech, Kanadě a dalších regionech.

„100 hráčů se ocitne na enormním bojišti 8×8 km. Hráči bojují o přežití a eliminují se prostřednictvím strategie a dovedností. Poslední vyhrává!“ Tencent uvádí, že hra je kompatibilní s iPhone 5s a vyšším, iPad Air a vyšším, iPad mini 2 a vyšším a 6. generací iPod touch. Společnost doporučuje ale iPhone 6 nebo vyšší, aby hráči získali maximální zážitek ze hry. PUBG je k dispozici zdarma, takže až vyjde u nás, zdá se že se máme na co těšit.

Zdroj: macrumors.com