Jak se můžeme podívat na nově zveřejněných fotkách, skleněná kostka nad ikonickým Apple Storem na 5th Avenue v New Yorku je zpět. Naznačuje tak, že se rekonstrukce obchodu konečně blíží k cíli a obchod své dveře znovu otevře už za nedlouho.



Poté co Apple Store na 5th Avenue minulý rok 20. ledna zavřel kvůli renovaci, zmizela v dubnu minulého roku ikonická skleněná kostka, která stála nad obchodem. Fotky pořízené o měsíc později následně ukázaly, že celá struktura zmizela. Fotky, které dnes poslal serveru 9to5mac jeden z jeho čtenářů ukazují, že struktura už nad obchodem znovu stojí a mělo by to tak znamenat, že ikonická kostka se brzy vrátí.

Zpráva z minulého roku však upozorňuje, že renovace nebudou hotové dříve než v listopadu tohoto roku. Poté co se kostka objeví bude Apple s největší pravděpodobností pokračovat s výstavbou v podzemí, kde plánuje prostor rozšířit na přibližně dvojnásobnou kapacitu. Apple store na 5th Avenue byl původně otevřen už v roce 2006. Otevření se neslo ve znamení velkých oslav a v té době ještě dokonce samotný Steve Jobs poskytl na oslavení otevření obchodu rozhovor v televizi. Ikonický Apple Store to však nikdy za svůj život neměl lehké. V minulosti byl například zaplaven vodou. Taktéž byly v minulosti dokonce rozbity skleněné panely.

https://instagram.com/p/Bf6DlpPlc1B/?utm_source=ig_embed

Zdroj: 9to5mac.com