Před dvaceti lety, začala společnost Apple nejprve vyrábět sadu Studio Display, řadu počítačových monitorů na bázi LCD a CRT. Ty byly navrženy pro použití s počítači Mac, samostatný Studio Display byl vyroben a prodáván v letech 1998 až 2004. Od té doby Apple debutoval další monitory, včetně displejů Cinema a Thunderbolt. Ale v roce 2018, obrovský technologický gigant Cupertino přerušil výrobu počítačových monitorů.



Není jisté, jestli se Apple vrátí zpět k samostatným displejům, ale vzdává poctu původnímu počítači Made-for-Mac, který byl vydán 17. března 1998,  iDrop News sestavil koncepčních vykreslování, které představují, jak může 20. výroční Studio Display vypadat.

Tento design opět není odvozen z oficiálních informací z dodavatelského řetězce, ale je to koncept futuristického displeje od Applu zaměřeného na špičkovou úroveň počítačového trhu.

Studio Display má podobnou konstrukci jako iPhone X s vysoce lesklým povrchem z nerezové oceli. Displej je vybaven OLED technologií, což by samozřejmě způsobilo závratnou cenou za 27″ displej. Můžeme také vidět externí klávesnici s Touch Barem.

Dotyková obrazovka a bezdrátové přenosy, místo fyzických propojení kabelem.

Zdroj: idropnews.com