Philips na veletrhu CES oznámil, že pracuje na venkovním osvětlení Philips Hue. Společnost Philips dnes odhalila první sadu produktů outdoorové řady Philips Hue, která se v červenci objeví ve Spojených státech a Evropě.



Venkovní osvětlení bude v černém a bílém provedení. Osvětlení bude plně komplatibilní s aplikací Philips Hue a aplikaci Domácnost od Applu, takže bude možné ovládat světla i přes Siri. Nová světla se jmenují Philips Hue Lily a Philips Hue Calla, lze je umístit do terénu, osvětlení cest, nebo k navození příjemné atmosféry.

Cena základního balíček Philips Hue Lily bude stát 299,99 € a to včetně veškerého příslušenství, které potřebujete, aby jste mohli produkt používat. Philips Hue Calla bude levnější za to 139,99€. Dostupnost je naplánovaná na červenec  2018. K dispozici bude také řada samostatných svítidel, včetně Lucca, Tuar, Turaco a Ludere, s cenami od 69,99 EUR.

Společnost neposkytla žádné další informace o připravované aktualizaci aplikace Hue verze 3.0 pro zařízení iOS a zařízení Android, očekávaná pro 2. čtvrtletí roku 2018.

Zdroj: macrumors.com