Indikátor baterie je možná jedna z nejdůležitějších ikon v stavovém řádku, tak proč ji nějak výrazně nezměnit? Nový tweak s názvem ColorMyBattery vám to umožní.



Níže uvedené fotografie zobrazují, jak se ikona baterie mění pomocí ColorMyBattery, ve které si můžete vybrat prakticky libovolnou barvu, kterou chcete. Po instalaci programu ColorMyBattery můžete v Nastavení zobrazit podokno vylepšení. Vybrat si můžete z širokého sortimentu barev, takže nejste v žádném případě omezeni. Chcete-li být opravdu kreativní, můžete nastavit různé odstíny zelené, žluté, oranžové a červené pro každou desetinu procenta.

iOS podporuje barevné indikátory baterie, ale není přizpůsobitelný. Zobrazuje zelenou barvu až na přibližně 20% a žlutou poté, co iOS automaticky vstoupí do režimu nízké spotřeby. Nakonec se zbarví červeně, jak se baterie blíží ke kritickému stavu. ColorMyBattery poskytuje ojedinělé přizpůsobení a může to být zábavný způsob, jak odlišit vaše zařízení s novým jailbreak iOS 11, pokud máte rádi změnu vzhledu. Pokud byste chtěli vyzkoušet vylepšení, můžete si je zdarma stáhnout z úložiště BigBoss společnosti Cydia.

Zdroj: idownloadblog.com