Příští generace iPhone X bude mít menší zářez pro kamerový systém TrueDepth, zatímco budoucí modely vydané v roce 2019 nebo později nebudou mít žádný zářez, podle zprávy  ET News.



Ve zprávě se opakuje, že Apple plánuje v letošním roce uvolnit tři nové modely iPhone, včetně druhé generace iPhone X, větší 6,5palcové verze s názvem iPhone X Plus a 6,1palcového modelu s několika kompromisy jako například LCD displej, aby bylo dosaženo nižší ceny. Zajímavé je, že všechny tři modely iPhone by měly mít menší zářezy. Apple plánuje vydat během tohoto roku dva modely s OLED displejem a model s LCD displejem. Všechny tři z těchto modelů budou mít funkci Face ID.

Modely v roce 2019 nebudou mít pravděpodobně žádný zářez, což naznačuje, že třetí generace iPhone X by mohla být prvním modelem s opravdu celoobrazovkovým designem. Zpráva sice uvádí, že každý iPhone bude mít Face ID, ale není jasné, jak Apple plánuje zabudovat kamerový systém TrueDepth bez zářezu. Zpráva spekuluje, že by Apple mohl vyvrtat díry do samotného displeje nebo použít patentovanou vícevrstvou technologii Black Matrix.

Zdroj: macrumors.com