Dvě další menší Apple Store budou v letošním roce přesunuty do významně větších prostorů, je uvedeno v dokumentu, který byl předložen Komisi pro cenné papíry a burzy v USA.



Spekulace o zvětšení Apple Store v Lehigh Valley začaly nejprve v březnu, kdy bylo oznámeno uzavření obou míst Ann Taylor a J. Crew v sousedství Apple Store. Fotografie pořízené Bobby Trif na začátku dubna ukázaly velké, dočasné zdi postavené kolem obou prázdných fasád. Tento krok byl nyní potvrzen v důsledku dokumentu, který objevil v The Morning Call. Stejný dokument také odhalil, že Apple plánuje přemístit své místo Orland Square Mall poblíž Chicaga dolů do haly do prostoru dříve obsazeného firmou Forever 21. Módní prodejce se nedávno přestěhoval do druhého patra, podle webových stránek Orland Square Mall.

Zatímco společnost Apple veřejně neoznámila žádný pohyb v obchodě, očekává se, že obě místa budou dokončeny během zbytku roku 2018. Přesněji řečeno, rekonstrukce Apple Lehigh Valley má plánovaný termín pro dokončení v září. Tyto rekonstrukce se připojují k rostoucímu sboru aktivních stavebních projektů, na kterých společnost Apple momentálně pracuje po celých Spojených státech. Dne 6. května Apple uzavře svůj obchod v White Plains v NY za účelem renovace. Také se aktuálně pracuje na rekonstrukci v Apple SouthPark v Charlotte, NC, která byla uzavřena 22. dubna.

Zdroj: 9to5mac.com