Pokud chcete vidět jediný zbývající obchod Apple, který se věnuje prodeji Apple Watch, budete muset jednat rychle. Oznámení, které bylo nedávno zveřejněno v obchodním domě Isetan v Shinjuku v Tokiu, naznačuje, že lokalita bude uzavřena k 13. květnu.



Po otevření Apple Shinjuku v dubnu začali zákazníci v Tokiu zpochybňovat osud pop-up obchodu přímo přes ulici v upscale obchodním domě Isetan. Zatímco zaměstnanci, kteří pracují na daném místě, si neuvědomovali plány na uzavření obchodu, zdálo se nepravděpodobné, že dva obchody Apple, které jsou tak blízko sebe, zůstanou otevřené zároveň, vzhledem k tomu, že společnost provozuje více než 500 obchodů po celém světě. Apple Watch Store je významným obchodem z několika důvodů. Po otevření ve spojení s původním uvedením Apple Watch v roce 2015 se jednalo o jeden ze tří obchodů po celém světě věnovaných Apple Watch a řemínkům.

Ostatní dva obchody Apple Watch, které se nacházejí v Lafayette v Paříži a Selfridges v Londýně, se oba uzavřely počátkem roku 2017. Všechny byly umístěny v obchodních domech plných luxusních značek hodin. Apple Watch Store v obchodním domě Isetan byl také posledním místem, kde si mohli zákazníci prohlídnout a zakoupit originální 18karátové zlaté Apple Watch přímo od společnosti Apple. V posledním měsíci se v obchodě stále nacházely na skladě tyto modely, které je možné vyzkoušet a zakoupit.

https://twitter.com/ShotaroAkiba/status/987623875910426625

Zdroj: 9to5mac.com