Kromě (PRODUCT)RED iPhone 8 a iPhone 8 Plus společnost Apple dnes představila v této edici také kožené kryty pro iPhone X a řemínek k Apple Watch s klasickou přezkou. Kryt bude k dispozici za 1 490 Kč, v úterý 10. dubna z Apple.com a Apple Store ve Spojených státech a několika dalších zemích.



Kožené kryty pro iPhone X jsou spíše ve vínové barvě. Kryt neruší při bezdrátovém nabíjení, takže ho nemusíte neustále sundávat. Řemínek (PRODUCT)RED s klasickou přezkou je k dispozici ve velikostech 38mm a 42mm a je vyroben z telecí kůže. Koupit si ho můžete také od 10. dubna za cenu 3 990 Kč. (RED) byla založena v roce 2006 frontmanem U2 Bono a aktivistou Bobby Shriver, který získal finanční prostředky pro Globální fond, který pomáhá lidem postiženým HIV nebo AIDS, tuberkulózou a malárií v osmi afrických zemích, včetně Ghany, Lesotho, Rwandy, Jižní Afriky, Svazijsko, Tanzanie, Keňa a Zambie.

Apple vybral v posledních 11 letech více než 160 milionů dolarů. V posledních několika týdnech zprávy naznačovaly, že edice (PRODUCT)RED může být rozšířena i na iPhone X, ale zdá se, že nakonec se bude vztahovat pouze na iPhone 8 a iPhone 8 Plus. Díky představení edice (PRODUCT)RED iPhone 8 a iPhone 8 Plus bylo rozumné předpokládat, že dostupnost nové nabíjecí podložky Apple AirPower by mohla být také oznámena. Bohužel, zdá se, že budeme muset být ještě trpěliví. Apple jen uvedl, že AirPower bude k dispozici někdy v roce 2018. Trio zpráv, které označily datum vydání březen, se ukázalo jako nepřesné.

 

Zdroj: macrumors.com