Ať už jste dlouhodobým uživatelem Apple Watch, nebo jste si je právě pořídili, uzavřít všechny tři kruhy aktivity může být zábavná výzva, která vás jen tak bavit nepřestane. Při cestování několika časovými zónami se však můžete setkat s nepříjemnostmi, které vám splnění vašeho denního cíle prostě znemožní. Něco takového může být dosti demotivující. Dnes vám přinášíme několik jednoduchých tipů a triků, jak bezproblémově uzavřít všechny kruhy aktivity i při cestování napříč časovými pásmy.



Pravděpodobně nesložitějším cílem při cestování může cíl stání. Pokud ztrácíte drahocenné hodiny při přesunech mezi různými časovými pásmy a trávíte dlouho času sezením například v letadle, dosáhnout 12 hodinového cíle může být opravdu nemožné. Naštěstí je tady jednoduchý trik, díky kterému pro vás bude dosáhnout denního cíle ve stání hračka.

Ještě předtím, než začnete ztrácet čas cestováním zapněte na vašich Apple Watch režim letadlo (na ciferníkové obrazovce vysuňte odspodu obrazovky ovládací centrum a tapněte na ikonu letadla). Tento trik způsobí, že se hodinky zamknou na vaši časovou zónu a nebudou aktualizovat čas podle lokace, ve které se právě nacházíte. Výměnou za možnost splnit kruhy však přijdete o veškerou konektivitu. Ale může se vám to vyplatit.

Zdroj: 9to5mac.com