Populární multiplayerová hra Fortnite Battle pro iOS je nyní k dispozici všem, po omezeném beta testování, která trvalo dva týdny. Od dnešního rána již není zapotřebí k hře Fortnite na iPhone nebo iPadu pozvání. takže stačí stáhnout hru z App Store.



Stačí si hru zdarma stáhnout z App Store, zaregistrovat se, nebo přihlásit pomocí Facebooku a hrát. Hra podporuje nákupy v aplikaci. Režim hry je totožný s režimem Battle Royale ve Fortnite pro počítače, kde musíte zabít nebo být zabiti. Cílem hry je stát se posledním člověkem, přičemž hráči mají za úkol zbavit se nepřátele různými zbraněmi a zároveň zabránit smrti ostatních. Hráči začínají pouhým výstřelem a musí do světa pro zbraně  a přitom bojují o to, aby přežili.

Hra podporuje až 100 hráčů, přičemž hráči mohou hrát sólově nebo ve skupinách až čtyř lidí. Fortnite pro iOS podporuje hru na více platformách, takže pokud si přejete, můžete si zahrát s přáteli, kteří ji hrají na PlayStation 4, Xbox One, PC nebo Mac. Fortnite je kompatibilní se zařízeními iPhone 6s a novějšími, iPad mini 4 a novějšími, iPad Air 2, iPady 5. a 6. generace a všechny modely iPad Pro.

The app was not found in the store. :-(
Zdroj: macrumors.com, idownloadblog.com