Apple pracuje na nových high-end sluchátkách, které stejně jako další dva produkty nebudou pod značkou Beats, ale přímo Apple. Alespoň podle únorové zprávy analytika společnosti KGI Securities Ming-Chi Kuo.



Ten často velmi přesně předpovídá plány společnosti Apple. Kuo říká, že Apple plánuje výrobu nových high-end sluchátek přes uši s lepší kvalitou zvuku. Designéři z webu Curved.de podle těchto zpráv vytvořili náhled toho, jak by tyto sluchátka mohly vypadat. Sluchátka přebírají designové prvky HomePodu, jako je kryt akustické struktury a dotykový panel s viditelnou křivkou Siri.

Na sluchátkách samozřejmě nevidíte vlnovou křivku, když je nosíte, takže to možná není úplně realistický koncept, ale je zajímavé vidět design HomePodu, který je vložen do sluchátek. Curved.de si představila sluchátka i s dotykovým panelem, který dokáže zobrazit i další grafiku, jako je například logo Apple Rainbow a v konceptu je i jednoduchý bezdrátový nabíjecí stojan.

Ming-Chi Kuo se domnívá, že by Apple mohl vydat sluchátka již ve čtvrtém čtvrtletí roku 2018, což je poměrně pozdě v roce, takže vydání by se mohlo zpozdit až do roku 2019.

Zdroj: macrumors.com