Apple na začátku tohoto týdne představil nový (PRODUCT)RED iPhone 8 a 8 Plus, jeho prodej byl dnes oficiálně zahájen. Od dnešního rána jsou k dispozici k zakoupení i v Apple Store a první objednávky byly dodány zákazníkům.



Nově zveřejněné video ukazuje, jak tento jasně červený iPhone vypadá, a jak není překvapením, vypadá skvěle. Apple v roce 2017 představil (PRODUCT)RED iPhone 7 a iPhone 7 Plus, ale tyto zařízení měly hliníkové pouzdro s bílým předním štítkem. Nynější červeno – černá kombinace je rozhodně atraktivnější a skleněné tělo iPhone 8 vypadá fantasticky.

Kromě nových barev jsou ale modely (PRODUCT)RED iPhone 8 a 8 Plus identické se stávajícími, které byly představeny již v září, včetně cen. Před odhalením (PRODUCT)RED se objevily zprávy o tom, že by Apple mohl také představit iPhone X v červené barvě, ale nebylo tomu tak. Místo toho Apple představil nové (PRODUCT)RED kožené pouzdro pro iPhone X, což je sice hezké, ale poněkud zklamáním ve srovnání s novými iPhone 8 a iPhone 8 Plus.

Zdroj: macrumors.com