Samsung začne vyrábět OLED displeje pro nový iPhone X a iPhone X Plus příští měsíc, podle Taiwan Daily News. Zpráva tvrdí, že společnost Samsung v květnu znovu uvede do provozu svou výrobní linku a plánuje zdvojnásobit svou výrobní kapacitu v červnu.



Zdá se to být hodně předběžná zpráva, protože se údajně předpokládá, že společnost Samsung nezahájí výrobu až do konce června nebo do začátku třetího čtvrtletí. Nová řada telefonů bude pravděpodobně oznámena začátkem září a bude k dispozici na objednávku později v měsíci. To by mohlo být podobné jako při vydání iPhone 8, iPhone 8 Plus a iPhone X v loňském roce. Zatímco všechny tři modely byly představeny v září, předběžné objednávky iPhone 8 a iPhone 8 Plus začaly 15. září, zatímco předběžné objednávky iPhone X začaly až od 27. října, téměř o měsíc a půl později.

Zpožděné vydání zařízení iPhone X na trh bylo připsáno nahlášeným výrobním problémům s kamerovým systémem TrueDepth, který napájí Face ID. Tyto problémy byly od té doby vyřešeny a neměly by mít žádný vliv na uvedení do provozu v roce 2018. Stejně jako u každého vydání iPhone, dostupnost před objednávkou bude pravděpodobně omezená, takže případní zájemci budou pravděpodobně muset jednat rychle.

Zdroj: macrumors.com