Snapchat dnes představil nejnovější verzi svých slunečních brýlí – Spectacles. Společnost říká, že nové brýle mají menší profil, takže jsou na obličeji o něco menší než originál.
Kromě toho jsou tyto nové brýle vhodné jako letní příslušenství díky přidané voděodolnosti.



Webová stránka společnosti Snapchat uvádí, že uživatelé je budou moci nosit v bazénu a v deštivých dnech a mohou dokonce fotit nebo natáčet videa v mělké vodě. „Chceme, aby brýle umožňovaly nejjednodušší způsob, jak vytvořit vzpomínky z vašeho pohledu a inspirovali jsme se vaší zpětnou vazbou – mnohé z těchto vylepšení byly inspirovány právě vámi.“ Druhá verze Spectacles má lepší zvuk a může nahrávat klipy, klepnutím na tlačítko na levé straně, jako u těch původních. Snímky lze také nyní zachytit klepnutím a podržením stejného tlačítka.

Snapchat říká, že proces přenosu HD do mobilní aplikace je až čtyřikrát rychlejší a můžete natočit až 150 videí nebo pořídit až 3 000 fotografií, než je bude třeba importovat do aplikace Snapchat. Nové Spectacles jsou k dispozici na objednávku dnes ve Spojených státech, ve Velké Británii, Kanadě a ve Francii za 149,99 dolarů. Mezi barvy patří Sapphire, Onyx a Ruby a každá z těchto možností má dva odstíny objektivu, ze kterých si můžete vybrat.

https://youtu.be/Qpbyj-hz05s

Zdroj: macrumors.com