Apple vydal 3. beta verzi aktualizace watchOS 4.3.1 pro vývojáře. Jakmile je správně nainstalovaný profil konfigurace z Apple Developer Centeru, nový watchOS bude ke stažení prostřednictvím aplikace Watch v iPhonu, a to přechodem na Obecné > Aktualizace softwaru. Chcete-li nainstalovat tuto aktualizaci, musí mít Apple Watch alespoň 50 procent baterie, musí být připojeny k nabíječce a musí být v dosahu iPhonu.



Rovněž byla vydaná 3. beta verze tvOS 11.4 pro Apple TV čtvrté a páté generace, nová verze vývojáře tvOS 11.4 lze stáhnout na Apple TV prostřednictvím profilu, který je nainstalován pomocí Xcode.

Apple vydal i 3. beta verzi iOS 11.3 pro vývojáře, která nabízí funkce AirPlay 2, přičemž Apple TV je opět k dispozici v aplikaci Domácnost. S AirPlayem 2 lze stejný zvukový obsah přehrávat na více místnostech a zařízeních podporujících AirPlay 2, jako je například HomePod. Když jsme hovořili o HomePod, byly zpočátku známky podpory stereofonního zvuku, dlouho slíbené funkce, ale Apple jí odstranil v 2. beta verzi.

Pro iPhone 8 a iPhone 8 Plus je nová (PRODUCT) RED tapeta, která ovšem není k dispozici pro iPhone X.

Nová verze macOS High Sierra 10.13.5 beta lze stáhnout pomocí nástroje Apple Developer Center nebo mechanismu aktualizace softwaru v Mac App Store s nainstalovaným správným profilem.