Dobře, uznáváme. Svítit si displejem hodinek není úplně nejšťastnější řešení a pravděpodobně si s nimi pokoj neosvětlíte. Pokud však po ruce nemáte nic účinnějšího, budete určitě rádi alespoň za možnost využít displej Apple Watch jako baterku.



Naštěstí – systém WatchOS 4 přinesl podporu přímo vestavěné baterky. A dostanete se k ní naprosto jednoduše z ovládacího centra. Nejdříve se přesuňte na hlavní obrazovku, tedy na ciferník a následně potáhněte směrem odspoda nahoru. Z možností vyberte tu, na které je vyobrazená ikona baterky. Přes celý displej se otevře okno s bílou barvou, přičemž na výběr máte celkem 3 druhy svícení. První druh svítí nepřetržitě bílou barvou, druhý bliká bílou a třetí svítí červenou.

Nezapomeňte přitom, že Apple Watch budou svítit silně jenom pokud je natočíte směrem od vás. Pokud je totiž budete mít natočeny směrem na vás, budou vždy svítit jen na výchozí jas. Věříme, že vám tento návod pomohl a nebo minimálně ukázal funkci, o které jste na vašich Apple Watch dosud nevěděli. I nadále sleduje Apple Novinky, i do budoucna pro vás totiž budeme připravovat užitečné návody. Stejně tak se můžete podívat do naší sekce návodů, ve které jsme pro vás již nyní připravili širokou škálu návodů pro všechna jablečná zařízení.