Těsně před konferencí VidCon, která je určena pro tvůrce videí, dnes ráno společnost Adobe představila Project Rush, aplikaci pro editaci videa typu cross-device all-in-one, kterou plánuje vydat později v tomto roce.



Project Rush, na rozdíl od existujícího softwaru pro úpravu videa Premiere Pro společnosti Adobe, je navržen tak, aby se s ním uživatelé snadno naučili, podobně jako software pro editaci videa Apple iMovie. Aplikace bude používat technologii z Premiere Pro, ale má zjednodušenou editaci, barevný, zvukový nástroj pro intuitivnější uživatelský zážitek. Společnost Adobe plánuje vydat Project Rush pro stolní počítače i mobilní zařízení, což zpřístupní editaci videa bez ohledu na to, které zařízení zrovna používáte.

Nástroj pro přímé sdílení umožní obsah projektu jedním kliknutím nahrát přímo do YouTube a dalších sociálních sítí. Zatímco Project Rush bude vydán později v tomto roce, společnost Adobe nabízí zákazníkům možnost testovat verzi beta. Můžete se přihlásit k šanci otestovat tento software na webu Adobe. Project Rush bude tento týden představen na VidCon, který se uskuteční 23. června v 11:00 hodin.

Zdroj: macrumors.com