Zatímco Apple brzy přinese funkci Screen Time v iOS 12, Amazon i Facebook rozšiřují své aplikace zaměřené na děti. Amazon vytvořil aplikaci, která přináší odpovídající obsah pro děti ve věku 3-12 let (prostřednictvím TechCrunch).



Za nízkou cenu 9,99 dolarů za měsíc mohou rodiče dát svým dětem přístup k filmům, televizním pořadům a 10 000 knihám kdykoli a kdekoli. A to až čtyřem uživatelům přes tablety, telefony, e-čtečky a dokonce i inteligentní reproduktory. Společnost Apple v současné době propaguje aplikaci v App Store. „Momentálně spouštíme nové produkty a funkce,“ řekl mluvčí Amazonu. Amazon FreeTime Unlimited je k dispozici zdarma ke stažení v App Store.

Mezitím společnost Facebook zahajuje podobnou službu pro svou platformu Messenger. Tato aplikace byla v minulém roce k dispozici ve Spojených státech a společnost Facebook nyní rozšiřuje své služby do Kanady a Peru, což spolu s ní přináší podporu španělštiny a francouzštiny. Aplikace obsahuje samolepky odpovídající věku a bude mít v budoucnu funkci Google Assistant.

Zdroj: 9to5mac,com