Apple uzavřel víceleté produkční partnerství s Oprah Winfrey, aby vytvořil show do nové předplacené video služby, na které se momentálně pracuje, uvádí reportáž The Wall Street Journal.



Apple a Winfrey nesdílely podrobnosti o druhu obsahu, který plánují vytvořit, ale ve svém prohlášení Apple uvedl, že bude spolupracovat s Winfrey, aby vytvořil originální programy. Apple tedy dnes oznámil jedinečné víceleté partnerství s Oprah Winfrey, váženou producentkou, herečkou, hostitelkou talk show a generální ředitelkou společnosti OWN. Spolu s Winfrey Apple vytvoří originální programy, které budou vycházet z její nesrovnatelné schopnosti spojit se s publikem po celém světě.

Show s Winfrey bude k dispozici jako součást originálního obsahu Apple. První z televizních pořadů společnosti Apple může být vydán již v roce 2019 a zatímco Apple nedokázal vysvětlit, jak budou distribuovány, dnešní zpráva z The Wall Street Journal naznačuje, že Apple pracuje na streamingové video službě, která poskytne její obsah.

Zdroj: macrumors.com