Apple dnes zveřejnil novou aktualizaci prohlížeče Safari Technology Preview, experimentálního prohlížeče, který společnost představila před více než dvěma lety v březnu roku 2016.



Apple navrhl prohlížeč Safari Technology Preview ke zkouškám funkcí, které mohou být zavedeny do budoucích verzí Safari. Safari Technology Preview Release 58 obsahuje stejné revize WebKit, které byly přítomny v prohlížeči Safari Technology Preview 57. Dále obsahuje ikony na kartách, vylepšenou funkci Inteligentní sledování a funkce pro automatické generování jedinečných silných hesel při registraci účtů nebo změnách hesel na webových stránkách. Dnešní aktualizace Safari Technology Preview je k dispozici jak pro macOS High Sierra, tak pro macOS Mojave, nejnovější verzi operačního systému Mac, který v současné době testují vývojáři.

Aktualizace prohlížeče Safari Technology Preview je k dispozici prostřednictvím aktualizace softwaru v Mac App Store všem, kteří prohlížeč stáhli. Cílem Apple s prohlížečem Safari Technology Preview je získání zpětné vazby od vývojářů a uživatelů v procesu vývoje prohlížeče. Safari Technology Preview může běžet vedle sebe s existujícím prohlížečem Safari a zároveň je určen pro vývojáře, ale nevyžaduje stahování účtu vývojáře.

Zdroj: macrumors.com