Steve Hemmerstoffer, který provozuje účet OnLeaks na Twitteru, se spojil s blogem MySmartPrice, aby sdílel fotky a video z připravovaného 6,1-palcového iPhone, který by měl být vydán v září spolu s druhou generací iPhone X a větším 6,5-palcovým modelem nazvaným iPhone X Plus.



Vedle 6,1-palcového displeje bude mít, podle zveřejněného nákresu, zářez jako iPhone X, pravděpodobně pro Face ID, protože chybí Home Button. Zařízení má také skleněnou zadní část, která umožňuje bezdrátové nabíjení, a hliníkový rám, jako iPhone 8 a iPhone 8 Plus. Nákres také naznačuje, že bude mít jednu zadní kameru. Zbytek zařízení vypadá, jako jsme u iPhone zvyklí, s konektorem pro nabíjení, tlačítky pro nastavení hlasitosti a vypínačem ztlumení podél levé strany.

Tento náhled potvrzuje informace, které předtím sdílel bývalý analytik společnosti KGI Securities Ming-Chi Kuo, který také uvedl, že 6,1-palcový iPhone bude obsahovat zadní kameru s jedním objektivem a hliníkový rám. Také uvedl, že bude mít LCD displej, 3GB RAM, a že nebude obsahovat Touch ID. Dříve, korejská webová stránka The Bell prohlašovala, že iPhone o velikosti 6,1 palce nebude vydán až do listopadu, ale Apple pravděpodobně vydá všechny nové iPhony v září, protože společnost údajně vyřešila problémy s dodavatelským řetězcem.

Zdroj: macrumors.com