Snapchat dnes oznámil novou funkci, která vám umožní smazat jakoukoli zprávu, kterou jste odeslali na Snapchat omylem, ať již v individuálním nebo skupinovém chatu. To bude možné u textových rozhovorů, samolepek, zvukových a hlasových poznámek a všech fotografií.



Chcete-li smazat zprávu chatu, můžete stisknout a podržet danou zprávu a vybrat novou možnost „Odstranit“. Služba Snapchat upozorňuje, že poté bude v konverzaci upozornění na to, že zpráva byla smazána. Společnost navíc dnes ve Spojených státech, ve Velké Británii a v Kanadě zahajuje prodej druhé generace Spectacles na Amazonu, poté, co byly k dispozici pouze na Snapchat.com. V nadcházejících týdnech budou Spectacles k dispozici i ve Francii, Německu, Itálii a Španělsku.

Na Amazonu budou Spectacles k dispozici v Onyx Moonlight, Sapphire Twilight a Ruby Daybreak ve Spojených státech za cenu 150 dolarů. Společnost Snapchat se rozhodla spustit prodej nových brýlí nejprve pouze na svých internetových stránkách, aby zajistila, že nabídka a poptávka bude tentokrát vyvážena, nyní je společnost připravena na širší uvedení do provozu. Smazání zpráv bude v příštích několika týdnech rozšířeno na uživatele služby Snapchat po celém světě.

Zdroj: macrumors.com