Apple Store v České republice zatím nemáme a bohužel to ani nevypadá, že by se měla situace změnit. Pokud se tedy chcete podívat do oficiální Apple prodejny, musíte vycestovat za hranice. My právě zavítali do prodejny Apple Store v Regent Street, která se nachází v Londýně. Jak taková prodejna vypadá, můžete vidět v našem článku.



 

Koncem roku 2016 se znovuotevřel Apple Store na Regent Street v Londýně. Od této doby je překabátěn do nové podoby a působí velmi moderním dojmem. Vypadá jako jakási “Oáza klidu z budoucnosti”. Co se týče zboží – nechybí zde nic. Dokonce ani žádná barva krytů na iPhone. Všechny barvy na které si jen vzpomenete zde najdete.

V prostorách pobíhá několik desítek zaměstnanců v zelených tričkách s logem jablíčka a s úsměvem se vás ptají na to, s čím vám mohou pomoci, představí se, zeptají se vás na jméno, odkud jste a prohodí s vámi pár frází. Vybrali jste zboží a chcete platit? Na chození ke kase zapomeňte, ta tu není. Zaměstnanci k vám dojdou s terminálem a účtenku vám pošlou na email. Počkat na ně můžete v odpočinkové zóně před velikým plátnem, když je zboží připraveno, donesou vám jej a chvíli se s vámi zastaví na pár slov. Prostě příjemný nákup, ze kterého máte radost. A tak to má být.

Neustále zde probíhají semináře a školení, takže se můžete dozvědět spoustu vychytávek u jednoho ze šesti stolů určených pro školení a zajít sem, i když zrovna nechcete nic nakupovat. Apple Store je opravdu příjemným místem, kam by měl každý fanoušek Applu zavítat a udělat si v něm radost, rozhodně toho výletu nebudete litovat!