Špatná baterie v iPhonu je vcelku běžný fakt se kterým se potýká spousta uživatelů každý den. Špatná baterie se může projevovat hned několika způsoby. Nepotýká se s uvedenými problémy i Vaše baterie?



Špatná baterie v iPhonu? Jak se projevuje?

  1. Baterie v iPhonu se rychle vybíjí – Některým uživatelům iPhonu nevydrží iPhone nabitý ani půl dne. Po obědě už hledají nabíječku, aby mohli iPhone připojit a ten jim vydržel nabitý až do večera. Zde nastal nejvyšší čas zapřemýšlet, jestli nenechat baterii v iPhonu vyměnit.
  2. iPhone se předčasně vypíná – Většinou se s tím setkáváme v zimním, chladnějším období kdy je nápor na baterii mnohem větší. Velké teplotní výkyvy nedělají baterii vůbec dobře. Můžete se tak setkávat s častějším předčasným vypínáním iPhonu. Například máte ještě 20% baterie, ale iPhone se z ničeho nic vypne. Po připojení iPhonu do nabíječky iPhone okamžitě naskočí s 20%.
  3. iPhone se po připojení nabíječky nezapne – Ležel Vám iPhone dlouho v šuplíku, nebo jednoho dne již prostě nenaskočil? Přes noc jste jej dali do nabíječky, ukázal se symbol nabíjení, ale ani po šesti hodinách nic? Opět nejvyšší čas na výměnu baterie.
  4. Nafouklá baterie v iPhonu – Vážnějším problémem může být nafouklá baterie. Nafouklá baterie totiž tlačí na displej. Může pak docházet odlepování displeje od rámečku, nebo tvorbě žlutého fleku na pozadí displeje. V případě nafukování baterie okamžitě vyhledejte iPhone servis, aby nedošlo k dalším poškozením.
  5. iPhone se zasekává – Při slabší výdrži baterie společnost Apple automaticky zpomaluje výkon iPhonu, aby nebyla ohrožena funkčnost zařízení. Po výměně baterie pak můžete pozorovat znatelné rozdíly v rychlosti a plynulosti systému.

Kde si nechat baterii v iPhonu vyměnit?

Ani já si nedokážu představit situaci, ve které bych nebyl svým zákazníkům či klientům k dispozici. Ano, na krátký čas to lze.. ale musí se jednat o rozmezí (maximálně) pár hodin.. ne týden natož měsíc. Pokud tedy budete shánět výměbu baterie, musíte se podívat po některém z neautorizovaných servisů. Autorizované iPhone opravny provádí servis iPhonů přibližně za 14 dní. Po tuto dobu budete muset být bez iPhonu.

Pokud tedy sháníte iPhone Servis, kde Vám vymění baterii, či opraví jinou závadu na počkání, využijte iPhone Servis Tvrzenýsklo.cz – Tvrzenýsklo.cz provádí pozáruční opravy iPhonů bez nutnosti objednání předem. Přesto si rezerovat termín můžete na telefonním čísle 776 76 70 72, nebo prostřednictvím klasické objednávky přímo na webu. Rezervací termínu získáte přednost před zákazníky, kteří přijdou bez objednání. (Jako u holiče)

Na kolik výměna baterie v iPhonu vyjde?

Doba kdy vyměnit baterii v iPhonu stálo obrovské částky je pryč. Vyměnit baterii v iPhonu o stejné kapacitě, jako je kapacita nové baterie při zakoupení iPhonu, můžete nyní již za 690 korun u modelu iPhonu 5s, 790 korun u iPhonu 6, nebo 990 korun u iPhonu 6s. Ceník dalších oprav naleznete ZDE

Kde se nachází iPhone Servis Tvrzenýsklo.cz

Tvrzenýsklo.cz se nachází na Praze 5 v ulici Ostrovského 32, přibližně 20 metrů pod Žabkou. Pokud pojedete MHD, tak nejlepší cesta je žlutým metrem na zastávku Anděl (výstup směr knížecí) a odtud pěšky. (přibližně 250 metrů). Zaparkovat je možné 40 metrů od prodejny na hlídaném parkovišti. V případě zájmu Vám bude proplaceno parkovné po dobu opravy iPhonu.

Potýká-li se Vaše baterie v iPhonu s problémy a vy potřebujete novou? Tvrzenýsklo.cz je tím nejlepším servisem pro Váš iPhone!