Společnost Zagg dnes oznámila vydání svých nejnovějších klávesnic, které podporují celou řadu modelů iPad. Dvě nové klávesnice mají název Nomad Book a Messenger Folio a obě nabízejí stojánek pro Apple Pencil.



Mezi další funkce Nomad Book patří podsvícené klávesy, místo pro uložení vaší Apple Pencil na zadní straně a mnoho dalšího. Klávesnice je kompatibilní s většinou tabletů o velikosti 10,5 palce nebo menší, včetně 10,5-palcového iPadu Pro a 9,7-palcového iPadu Pro, 9,7-palcového iPadu (modely roku 2017-18), iPadu Air 2, iPadu Air, Samsung Galaxy Tab S3 a Samsung Galaxy Tab S2. Díky párování s několika zařízeními se Nomad Book dokáže současně připojit k tabletu a dalšímu zařízení, například k telefonu, a tím zvýšit produktivitu – kdykoli a kdekoli.

Ve čtyřech režimech (kniha, klávesnice, pouzdro a video) a možnosti snadného nastavení úhlu obrazovky poskytuje Nomad Book optimální podmínky pro práci. Nomad Book pořídíte za cenu 99 dolarů. Dalším novým produktem je Messenger Folio, která je navržená speciálně pro 10,5-palcový iPad Pro. Messenger Folio nabízí uživatelům lehkou klávesnici, která pomáhá maximálně využít vaše zařízení.

Jednoduchý, intuitivní design spolu s magnetickým uzávěrem poskytuje snadné použití a dodatečnou ochranu tím, že drží pouzdro bezpečně uzavřené. Technologie Bluetooth zajišťuje okamžité propojení Messenger Folio s iPadem. Dobíjitelná baterie vydrží nabitá až tři měsíce a udržuje uživatele připojené kdekoli. Vestavěný držák pro Apple Pencil umožňuje bezpečné ukládání, když se tužka nepoužívá. Messenger Folio je k dispozici za 59 dolarů.

Zdroj: 9to5mac.com