S aplikací Kiwi for Gmail můžete pracovat se svými oblíbenými nástroji Google i mimo prohlížeč. Přitom přístup k těmto službám nebyl nikdy jednodušší. Nyní se podívejme, proč byste měli používat tuto aplikaci třetí strany ve vašem Macu.



Aplikace, která je k dispozici za 249 Kč, také pro Windows, nabízí celou řadu on-line služeb, včetně Gmailu, Google Disk a Google Calendar. Každý z těchto nástrojů je snadno dostupný na iPhonu a jiných mobilních zařízeních pomocí aplikací. Na Macu se to trochu liší. Pomocí G-Suite můžete přistupovat k dalším službám Google z hlavního okna Kiwi, včetně Google Docs, tabulek a Prezentací, plus Google Disk, Google Calendar a Kontakty. Po kliknutí se tyto aplikace otevřou v novém okně aplikace, nikoliv ve webovém prohlížeči.

K dispozici jsou také další funkce aplikace Kiwi for Gmail, které stojí za to zvýraznit. Za prvé, přístup k nedávno otevřeným dokumentům v Kiwi je snadný. Jednoduše přejděte na položku Soubor > Nedávno zavřený dokument a zobrazí se vaše položky v seznamu. Přepínač Zen je také užitečný. Nachází se na panelu nástrojů Mac, tento šikovný nástroj umožňuje tiché e-mailové upozornění z aplikace. Patří sem i upozornění různých oznámení.

Nakonec je nutno podotknout, jak snadný je přístup k více e-mailům pomocí Kiwi for Gmail. Klepnutím na samostatné karty v horní části obrazovky můžete ovládat pohodlně každý účet.

Zdroj: idownloadblog.com