Spolu s rozsáhlou aktualizací 3.0, která vyšla na začátku tohoto týdne pro iOS, společnost Turner Classic Movies také rozšířila podporu pro svou aplikaci „Watch TCM“ na tvOS. Aplikaci je nyní možné stáhnout do čtvrté generace Apple TV a páté generace Apple TV 4K.



Budete-li mít Watch TCM k vašemu aktuálnímu balíčku kabelových nebo satelitních televizních programů, pak po synchronizaci aplikace s přihlašovacími informacemi získáte přístup k jejímu obsahu. Turner Classic Movies představují službu „TV Everywhere“, která vám umožní neomezený přístup k tomu nejlepšímu z TCM, a to bez dodatečných nákladů. „TV Everywhere“ je obsahově bohatý filmový společník, který vám umožní zažít bohatý svět filmů. Společnost říká, že tento katalog obsahuje téměř všechny tituly, které znáte z TCM.

Všechny filmy mohou být přidány do vašeho Watchlistu, takže si můžete vést organizovaný seznam toho, co chcete sledovat dále. Všimněte si, že TCM se liší od filmové služby služby „FilmStruck“ společnosti Turner Classic Movies, protože se připojí k předvolenému kabelovému předplatnému. FilmStruck je samostatná předplacená služba, která začíná na ceně 6,99 dolarů/měsíc a končí na ceně 8,25 dolarů/měsíc (99 dolarů za rok) a zahrnuje většinu klasických filmů TCM a kolekce Criterion Collection. Aplikace byla poprvé vydána na čtvrté generaci Apple TV koncem roku 2016.

Zdroj: macrumors.com