Twitter oznámil souhrn nových funkcí, které mají usnadnit sledování právě uveřejňovaných zpráv a událostí na sociální síti, a tak efektivněji sledovat aktuální dění. Sociální síť zavedla funkci „Moments“ – personalizované zprávy o novinkách a událostech.



Sociální síť rovněž testuje testuje novou kartu „Témata“, která se nachází v části Prozkoumávání mobilních aplikací. Díky tomu budou moci uživatel Twitteru snadno přeskakovat mezi různými druhy zpráv jako sport, zábava, politika a mnohé další. Po testech, které skončí po několika měsících, bude funkce dostupná pro iOS a Android.

„Nyní experimentujeme s kartami témat v Průzkumu, takže bude mnohem snazší vidět, co se děje ve zprávách a zábavě a co je pro vás nejrelevantnější. K dispozici v příštích měsících všem v USA na iOS a Android“.

Minulý rok Twitter zavedl funkci „Happening Now“, která usnadňuje online přímý přenos sportů ve vašem časovém pásmu. Tato funkce je nyní rozšířena do personalizovaných zpráv, takže sportovní tweety naleznete v horní časové ose a probíhajících novinkách.

Zdroj: 9to5mac.com