4.6.2018 v 19.00 hodin se bude konat vývojářská konference WWDC18, kde budou představeny nové systémy iOS, macOS, watchOS, tvOS, ale také se můžeme dočkat nového hardwaru v podobě iPadů a počítačů Mac. Už nyní jsme online a od 18:00 bude na AppleNovinky.cz textový přepis celého Apple Keynote Eventu, na našem Facebooku, nalezneté živé vysílání z našeho studia, kde budeme spolu sledovat prezentaci Applu. Navíc budou ve stejný okamžik vydávány i jednotlivé články se vším, co Apple představil.



Možnosti:

  • Živý textový přepis: V 18:00 výjde článek, kde začne textový přepis a to pro případ, že zrovna cestujete, nebo jste venku, kde nechcete čerpat mobilní data pro sledování živého vysílání.
  • Živé vysílání z našeho studia: V 18:00 začneme živě vysílat z našeho studia, kde bude česky komentovaný přenos. Můžete sledovat na iPhonu, iPadu, Macu, Windowsu, PC, Androidu a dalších zařízeních. Odkaz zde.
  • Vydávané články: Po celou dobu prezentace budeme publikovat články, kde se dozvíte kompletní informace o představených novinkách.