Společnost Apple dnes vydala iOS 11.4.1, watchOS 4.3.2, tvOS 11.4.1 a aktualizaci 11.4.1, která je určena pro HomePod pro veřejnost. A na co se můžeme těšit?



iOS 11.4.1 je drobná aktualizace, která byla vydána pro řešení problémů, které byly zjištěny od vydání iOS 11.4. Podle oznámení o vydání dnešní aktualizace opravuje problém, který zabránil některým uživatelům v tom, aby si prohlíželi poslední známé umístění svých AirPods v aplikaci Najít iPhone a zlepšuje spolehlivost synchronizace pošty, kontaktů a poznámek s účty Exchange. Dnešní aktualizace iOS 11.4.1 může být jednou z posledních aktualizací, kterou vidíme v operačním systému iOS 11. Aktualizaci nainstalujete v Nastavení -> Obecné -> Aktualizace softwaru.

watchOS 4.3.2 je také malá aktualizace, která se zaměřuje na opravy chyb a zlepšuje výkonnost. Nebyly zde objeveny žádné nové nové funkce. watchOS 4.3.2 může být také jednou z posledních aktualizací operačního systému watchOS 4. Apple se totiž nyní zaměřuje na watchOS 5. Ta je k dispozici vývojářům a tento rok bude zveřejněna. Aktualizaci lze stáhnout prostřednictvím aplikace Watch na iPhonu, a to tak, že přejdete na stránku Obecné -> Aktualizace softwaru. Nezapomeňte, že Apple Watch musí být nabité minimálně na 50% a umístěny na nabíječce a musí být v dosahu iPhone.

tvOS 11.4.1 se zaměřuje na vylepšení výkonu a opravy chyb, které řeší problémy, které byly objeveny po vydání tvOS 11.4. Společnost Apple neposkytuje poznámky k vydání aktualizací tvOS, takže nevíme přesně, co je součástí nového softwaru. I tvOS 11.4.1 je pravděpodobně jednou z posledních aktualizací operačního systému tvOS 11, jelikož Apple v červnu představil tvOS 12, který bude zveřejněn na podzim a je v současné době k dispozici vývojářům a veřejným beta testerům. Aktualizace lze stáhnout prostřednictvím aplikace Nastavení na Apple TV, Systém -> Aktualizace softwaru.

Podle poznámek k vydání společnosti Apple obsahuje aktualizace 11.4.1 pro HomePod obecná zlepšení stability a kvality, bez dalších podrobností. Nový software přichází měsíc poté, co Apple vydal aktualizaci 11.4 pro HomePod, která zavedla stereofonní podporu a multi-room audio funkci prostřednictvím AirPlay 2. Nový software pro HomePod bude po aktualizaci iOS 11.4 nainstalován automaticky.

Zdroj: macrumors.com