Tesla začíná nabízet své první zkušební jízdy Tesla Model 3 v San Francisku v Bay Area zákazníkům USA. Zkušební jízdy Tesla Model 3 jsou dostupny v prodejnách Dublin-Amador Plaza, Corte Madera, Sunnyvale a Palo Alto.



Očekává, že testovací jízda se již brzy rozšíří i do San Jose, Burlingame, San Francisco a Palo Alto uloţil v Stanfordském nákupním středisku Ti kdo mají Model 3 zarezervován si budou moci sjednat schůzku pro zkušební jízdu na oficiálních stránkách společnosti Tesla. Testovací jízdy jsou k dispozici pro osoby s platným řidičským průkazem, které jsou starší 21 let. Oficiální internetové stránky Tesly uvádějí, že zkušební jízdy obvykle trvají 15 minut, aby předvedly schopnosti a výkon svých elektrických automobilů.

Vzhledem k tomu, že Tesla má stále stovky tisíc zákazníků a vysokou poptávku pro Model 3, předpokládá se, že zkušební jízdy budou dodrženy v přesném časovém plánu. Cena vozu Tesla Model 3 začíná na 64.000 dolarů. Se všemi možnostmi včetně bílých sedadel, prvotřídní barvy, autopilota a plného automatického řízení vůz stojí 80 000 dolarů. Společnosti se podařilo dosáhnout svého cíle vyrobit 5 000 modelů za týden do konce druhého čtvrtletí. S tímto milníkem se Tesla konečně zdá být připravena pro více rezervací. Ty budou dodány pravděpodobně za 2-4 měsíce.

Zdroj: teslarati.com