Na níže uvedeném videu a fotkách jsou nejnovější makety 6.1-palcového „iPhone 9“ a 6,5 ​​palcového „iPhone X Plus“, o kterých se říká, že jsou dalšími modely iPhonu, které Apple vydá v září.



Video bylo odesláno do redakce webu 9to5Mac čtenářem @shaimizrachi, který v minulosti sdílel přesné makety pro iPhony. Existuje již řada zpráv o nadcházejících iPhonech, z nichž mnohé odpovídají tomu, co lze vidět ve videu níže. Video zobrazuje zařízení v porovnání se stávajícím modelem iPhone, včetně zařízení iPhone X. Ve videu se objevují také pouzdra na maketách modelů od výrobce příslušenství Skech.

V porovnání s iPhone 7 Plus zde vidíme že maketa pro iPhone X Plus je ve skutečnosti stejně veliká, ale s větším displejem, který má velikost 6,5 palce. Začátkem tohoto měsíce jsme viděli údajná schémata pro design 6,1-palcového zařízení, které se shodovaly s dřívějšími zprávami, které uvádějí, že zařízení bude mít displej podobný iPhone X (ačkoli LCD) a jednu zadní kameru ve srovnání s modely, které budou mít vyšší cenu.

Zdroj: 9to5mac.com