Timing, oblíbená aplikace pro sledování času právě vydala novou aktualizaci. Tato aktualizace je velmi užitečná pro lidi, kteří používají více Maců. S verzí Timing 2018.1 můžete totiž konečně synchronizovat data ve všech počítačích Mac.



Aktualizace je zdarma pro všechny uživatele a je k dispozici již nyní, takže si ji můžete stáhnout okamžitě nebo počkat, až se nainstaluje automaticky. A pokud používáte Timing přes Setapp, měla by se aktualizace automaticky nainstalovat velmi brzy. Samozřejmě je synchronizace zcela volitelná. Pokud ji nepovolíte, zůstávají všechna vaše data pouze na vašem počítači. Pokud ještě nejste uživatelem, nabízí se tři možnosti:

  • Productivity –  29 dolarů
  • Professional – 49 dolarů
  • Expert – 79 dolarů

Různé verze zahrnují různé funkce jako rychlejší synchronizaci, více možností vytváření přehledů a schopnost spouštět skripty. Společnost dále uvádí, že budoucí funkce mohou zahrnovat možnost využívat služby jako Zapier a IFTTT spolu s aplikací pro iOS. Pokud chcete začít sledovat, jakým způsobem trávíte čas v systému macOS, je pro vás tato aplikace velmi vhodná.

Zdroj: 9to5mac.com