Na Apple Music bude k dispozici další exkluzivní dokument, tentokrát zaznamenávající tvorbu alba zpěvačky Kesha z roku 2017 „Rainbow“, což dnes oznámila služba Twitter. Rainbow bylo jejím třetím hlavním albem, které následovalo po albu Warrior z roku 2012 a Animal z roku 2010.



Album se zaměřuje na témata odpuštění, sebehodnocení a lásky k sobě sama a přišlo po zpěvaččiných potížích s jídlem, emocionálních problémech a údajném zneužívání. Ve svém prohlášení Kesha uvedla, že vytvoření alba Rainbow je takovým terapeutickým procesem a doufá, že film, který zvýrazní, jak na albu pracovala, bude inspirovat ostatní. „Doufám, že tento film bude inspirovat ostatní, aby se nikdy nevzdali, i když se jste zraněni nebo se cítíte ztracení, protože po bouři přichází duha. Deprese, úzkost a duševní onemocnění jsou věci, o nichž všichni potřebujeme mluvit více a není žádná ostuda požádat o pomoc.

Rozhodnutí pracovat na sobě je totiž ta nejstatečnější věc, kterou můžete udělat. Doufám, že tento film pomůže přinést všem světlo a lásku.“ Dokumentární film bude obsahovat doposud nevydané záběry některých představení Keshy. Film režírovala Kesha, její bratr Lagan Sebert a Kevin Hayden. Apple plánuje zveřejnit dokumentární film výhradně na Apple Music dne 10. srpna. Apple sdílel mnoho dokumentárních filmů umělců, včetně The Chainsmokers, Flume, Sam Smith, Danny Brown, Bert Berns, Sean Combs, Clive Davis, Harry Styles, Major Lazer a dalších.

Zdroj: macrumors.com