Netflix dnes představil nový design pro svou aplikaci, jejichž cílem je usnadnit hledání televizních pořadů a filmů. Kromě různých motivů zde nyní uvidíte postranní panel na levé straně aplikace, který se rozšiřuje, když na něj kliknete.



Toto uživatelské rozhraní obsahuje vyhledávací pole, sériály, filmy a seznamy. V aplikaci je nyní mnohem jednodušší přeskočit přímo do určitých částí Netflixu, kam se chcete dostat, aniž byste je museli hledat. Procházení v aplikaci pro TV je jinak převážně stejné. Ředitel společnosti Netflix, Stephen Garcia uvedl, že nová aktualizace vychází z rozsáhlého výzkumu o tom, jak uživatelé vyhledávají obsah.

„V našem testování nového rozhraní jsme viděli, že tento jednodušší design pomohl členům najít to, co chtějí.“ Společnost přímo nepotvrdila, na které platformy bude tato aktualizace přicházet, ale obvykle používá termín „televizní zážitky“ jako všestranný odkaz na aplikace pro herní konzoly a inteligentní televizory. To by mělo znamenat, že uživatelé Apple TV čtvrté a páté generace budou mít tuto aktualizaci k dispozici.

Zdroj: macrumors.com