Jako součást svého úsilí o potlačování zneužívání a spamu v celé své síti, Twitter oznámil, že zavádí nové tresty pro ty, kteří zneužívají komentáře v živém vysílání aplikace Periscope.



V blogu Twitter vysvětlil, že začne být agresivnější při prosazování svých Pokynů pro komunitu aplikace Periscope a začne monitorovat a pozastavovat účty lidí, kteří je budou opakovaně porušovat. Jak uvádí TechCrunch, komentování v aplikaci Periscope spočívá v komentování skupiny. To znamená, že když divák označí komentář jako zneužití, nevyžádanou poštu nebo jiný, Periscope náhodně vybere několik dalších uživatelů, aby rozhodli, zda komentář skutečně je jedna z těch věcí. Pokud většina souhlasí s tím, že hlášený komentář je spam, účet je pozastaven. V minulosti by se toto pozastavení vztahovalo pouze na komentáře, v které došlo k protiprávní poznámce.

Mohli by tedy jít do jiných vysílání a pokračovat ve zneužívání. Počínaje 10. srpnem však Twitter říká, že přezkoumá a pozastaví účty, které opakovaně porušují pokyny. Tato změna přichází, jelikož se společnost snaží vytvářet bezpečné zkušenosti pro všechny uživatele a povzbuzuje všechny, aby se zapojili do konverzace: „Rozhovor v živém vysílání by měl být bezpečný, jak pro ty, kteří vysílají, tak i pro diváky, takže všichni jsou oprávněni připojit se k rozhovoru bez obav ze zneužití.“ Pokyny pro komunitu se vztahují na všechna vysílání jak na Periscope tak i na Twitteru.

The app was not found in the store. :-(
Zdroj: 9to5mac.com