Jak se blíží září a s ním termín uvedení nových iPhonů na trh, dočkáváme se také zvyšujícího se počtu fotek, na kterých se údajné nové modely vyskytují. Apple si letos dal záležet, aby mu moc věcí neuniklo. Stala se teď chyba?



Ačkoliv žádný z dosavadních snímků o sobě netvrdí, že se jedná o skutečné produkty, jsou založeny na uniklých schématech z dodavatelského řetězce Applu a proto by měly být přesnou reprezentací 2018 série iPhonů. Včera jsme se dočkali nových fotek a dnes dokonce i videa.

Video je od Tiger Mobiles a vyobrazují se na něm – jak jinak – makety letošních iPhonů. Na videu můžeme vidět 2 ze 3 očekávaných modelů, konkrétně 6,1″ LCD budget model iPhonu, a také největší a také nejdražší iPhone (X ?) Plus s obřím 6,5″ OLED displejem. Levnější LCD verze má mít pouze jednu čočku fotoaparátu, aby Apple mohl udržet cenu co nejníže ,co to bude možné. Zbývající dva modely budou disponovat duálním fotoaparátem, jako tomu bylo u dosavadního iPhonu X. Na obě videa se můžete podívat níže.

Zdroj: 9to5mac.com