Aplikace Apple Store nedávno prošla změnami týkající se designu a funkcí, ale Apple jej stále příležitostně využívá k nabídnutí časově omezených nabídek. Díky tomu si můžete stáhnout zdarma aplikaci, kterou byste si jinak museli zaplatit.



Jednou takovou aplikací je Obscura 2. Obscura spojuje neuvěřitelné funkce v jednoduchém rozhraní, které vám pomohou udělat skvělé fotografie celkem bez námahy. Má spoustu nádherných filtrů a spousta funkcí, které vám pomohou posunout vaše fotografie do jiné úrovně. Obscura 2 umožňuje fotografovat v širokém spektru formátů včetně režimů RAW, HEIC, JPEG, Live Photo a Portrait a nabízí 19 filtrů určených pro širokou škálu scén. Speciální prohlížeč knihovny umožňuje editovat, sdílet, kopírovat, vytvořit si seznam oblíbených, skrýt, nebo smazat vaše fotografie.

Chcete-li zdarma stáhnout aplikaci, klepněte na příslušnou sekci Objevit v Apple Store, klepněte na Stáhnout zdarma a budete přesměrováni na obrazovku s kódem. Váš bezplatný kód by již měl být zadán – stačí klepnutím na tlačítko Uplatnit v pravém horním rohu začít stáhnovat aplikaci. Nabídka ke stažení této aplikace vyprší dne 25. září 2018. Všimněte si, že bezplatné nabídky aplikací se obvykle liší v jednotlivých regionech, pokud tedy chcete aplikaci stáhnout budete muset nastavit region na „United States“.

Zdroj: macrumors.com