Společnost Apple oznámila, že Apple Third Street Promenade v Santa Monice bude od 16. září dočasně uzavřen, tedy jenom čtyři dny po Apple Keynote Event. Apple v průběhu roku 2018 postupně modernizoval některé z klasických Apple Store.



Přinejmenším deset jich již bylo částečně renovováno nebo jsou v současné době v procesu modernizace, což je opatření, díky kterému se chce Apple přiblížit svému nejmodernějšímu designu. První z těchto rekonstrukcí přišla u Apple Palo Alto, což je významná lokalita, která také získala moderní vzhled a je téměř nerozlišitelná od zbrusu nových Apple Store. Umístění Apple Third Street Promenade je téměř identické s Palo Alto a očekává se stejný přístup.

Podobné změny pravděpodobně čeká i Apple Highland Village a Apple Upper West Side, oba sdílejí hlavní architektonické detaily, jako je oblouková skleněná střecha a kamenné zdi, které jsou po celé délce obchodu. Renovace v Palo Alto trvala jen 48 dní. Podobně krátká doba uzavření lze očekávat v Santa Monice, což znamená, že obchod může být zpátky otevřen včas pro nákupní sezonu Black Friday. Jinde ve Spojených státech se Apple chystá dočasně uzavřít Apple Store v Neapoli a znovu 2. září otevřít Charlotte v severní Karolíně.

Zdroj: 9to5mac.com