Společnost Apple oznámila, že v sobotu 29. září bude znovu otevřeno pět obchodů ve Spojených státech a Austrálii. Čtyři obchody se přestěhovaly do nových lokalit a jeden byl renovován.



Apple Lehigh Valley : Rozšířený obchod Apple se otevírá ve venkovní části Lehigh Valley Mall v Whitehall, Pennsylvania, poblíž Allentown, v sobotu v 10:00 místního času.

Apple Deer Park : Rozšířený obchod Apple se otevírá ve venkovním obchodním komplexu Deer Park Town Center v Deer Parku, Illinois, předměstí Chicaga, v sobotu v 10:00 místního času.

Apple Scottsdale Fashion Square : Nový obchod Apple se otevírá na nákupním středisku Scottsdale Fashion Square ve čtvrti Scottsdale, Arizona, předměstí Phoenixu, v sobotu v 10:00 místního času. Nedaleký obchod Apple v Biltmore Fashion Park bude po pátku trvale uzavřen.

Apple Green Hills : Společnost Apple obnovila svůj obchod v The Mall at Green Hills v Nashvillu v Tennessee. Obchod se znovu otevře ve stávajícím místě v sobotu v 10:00 místního času.

Apple Robina : Nový obchod Apple se otevírá v nákupním středisku Robina Town Center v Austrálii Robina, zhruba 50 kilometrů jižně od Brisbane podél pobřeží Gold Coast, v sobotu v 9:00 místního času. Stávající obchod Apple bude po pátku trvale uzavřen.

 

Společnost Apple od května roku 2001 otevřela 505 maloobchodních prodejen ve 24 zemích světa, z toho 272 v USA a 233 v jiných státech světa.  Nejnovější maloobchodní design společnosti Apple typicky zahrnuje velké skleněné dveře, velké video obrazovky pro produktový marketing a události v obchodě a nástěnné police s dřevěným nábytkem s názvem Avenue pro menší výrobky a doplňky.

Zdroj: macrumors.com