Jeden den po oficiálním vydání iOS 12 a watchOS 5 vydala společnost Apple nové beta verze iOS 12.1, watchOS 5.1 a tvOS 12.1 pro vývojáře. Nové beta verze softwaru jsou k dispozici na webovém portálu společnosti Apple pro registrované vývojáře.



Aktualizace by se měly brzy objevit jako aktualizace typu „over-the-air“. Apple má řadu nových funkcí, které přijdou do iOS i watchOS, včetně podpory dvou SIM karet, skupinového hovoru ve FaceTime, nová funkce pro EKG na Apple Watch Series 4 a další. Aktualizace by se měla zobrazit s nainstalovanými existujícími vývojářskými profily. Aktualizace poskytuje podporu pro vývoj aplikací pro zařízení iPhone, iPad nebo iPod touch. SDK je dodávána s kódem Xcode 10.1, který je k dispozici na stránce Apple Developer Program. V beta verzi iOS 12.1 je opět k dispozici funkce skupinového hovoru ve FaceTime.

iOS aktualizace:

  • Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru

macOS aktualizace:

  • Mac App Store > Aktualizace

watchOS aktualizace:

  • Aplikace Watch v iPhonu: Moje hodinky > Obecné > Aktualizace softwaru (Apple Watch musí být neustále připojeny k nabíječce, zároveň musí mít minimálně 50% baterie a v dosahu iPhonu přes Wi-Fi nebo Bluetooth.

tvOS aktualizace:

  • Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru

Zdroj: 9to5mac.com