Spolu s nově představenými iPhone Xs a iPhone Xs Max, Apple vydal nová silikonová a kožená pouzdra v barvách letošního podzimu.



Silikonová pouzdra pro iPhone Xs a iPhone Xs Max jsou k dispozici v barvách: nektarinková (červeně oranžový odstín), levandulově šedá (šedá s modrým nádechem), podvečerně modrá, kamenně šedá, pískově růžová, půlnočně modrá , bílá, černá a (PRODUCT) RED. K dispozici za 1 190 Kč.

Kožená pouzdra pro iPhone Xs a iPhone Xs Max přicházejí v barvách pivoňkově růžová, modrošedá, piniově zelená, kouřová, půlnočně modrá, sedlově hnědá, černá a (PRODUCT) RED. K dispozici za 1 390 Kč.

Apple také prodává Folio pouzdra pro iPhone Xs a iPhone Xs Max. K dispozici jsou v pivoňkově růžové, modrošedé, piniově zelené, černé a (PRODUCT) RED. K dispozici jsou za cenu 2 790 Kč pro iPhone Xs a 3 490 Kč pro iPhone Xs Max.

Apple dosud nezveřejnil pouzdra pro iPhone Xr, protože toto zařízení nebude k dispozici až do 19. října. Apple pravděpodobně vydává nová pouzdra pro zařízení blíže k datu spuštění.

Zdroj: macrumors.com