Společnost Apple již dříve oznámila, že v sobotu 29. září bude znovu otevřeno pět Apple Store ve Spojených státech a Austrálii. A dnes je to tady. Čtyři se přestěhovaly do nových lokalit a jeden byl renovován.



  • Apple Lehigh Valley: Rozšířený Apple Store se otevřel ve venkovní části Lehigh Valley Mall v Whitehall, Pennsylvanie, poblíž města Allentown, v sobotu v 10:00 hodin místního času.
  • Apple Deer Park: Rozšířený Apple Store se otevřel ve venkovním nákupním komplexu Deer Park Town Centre na předměstí Chicaga, v sobotu v 10:00 hodin místního času.
  • Apple Scottsdale Fashion Square: Nový Apple Store se otevřel i v nákupním středisku Scottsdale Fashion Square ve čtvrti Scottsdale, Arizona, předměstí Phoenixu, v sobotu v 10:00 hodin místního času. Nedaleký Apple Store v Biltmore Fashion Park bude trvale uzavřen.
  • Apple Green Hills: Společnost Apple obnovila Apple Store v Nashvillu v Tennessee. Obchod se znovu otevřel na stávajícím místě v sobotu v 10:00 hodin místního času.
  • Apple Robina: Nový Apple Store se otevřel v nákupním středisku Robina Town Centre v Austrálii, zhruba 50 kilometrů jižně od Brisbane podél pobřeží Gold Coast, v sobotu v 9:00 hodin místního času.

Společnost Apple modernizuje více než 500 Apple Store od roku 2015 jako součást iniciativy vedené Angelou Ahrendts a šéfredaktorem designu Jonym Ive. Nejnovější design společnosti Apple zahrnuje velké skleněné dveře, velké video obrazovky pro marketing a události v obchodě a nástěnné police s dřevěným nábytkem pro menší výrobky a doplňky.

Zdroj: macrumors.com