Instagram několik let odolával funkci, díky které uživatelé budou moci sdílet příspěvky z jiných účtů. V současné době můžete sdílet pouze veřejné příběhy, ve kterých jste se označeni, pokud nepoužíváte aplikaci třetí strany.



Společnost vždy říkala, že ačkoli uznává, že mnoho lidí chce sdílet obsah, chtěla, aby váš feed byl zaměřen na lidi, které znáte, spíše než na obsah třetích stran. To se ale asi změní, protože The Verge získal snímky obrazovky, které ukazují, že tato vlastnost byla testována. Funkce, která je interně známá jako bezproblémové sdílení, přináší novou možnost sdílení do nabídky, která se zobrazí v pravém horním rohu každého příspěvku v kanálu. Sdílené příspěvky se zobrazují ve zdroji pod uživatelským jménem a fotografií uživatele, který je sdílí.

Ve stávající podobě mohou být příspěvky sdíleny dvakrát – v takovém případě se stopa uživatelů, kteří je sdíleli dříve, objevila nad příspěvkem. Stejně jako u všech testů, neexistuje způsob, jak zjistit, zda bude tato funkce rozšířena. I kdyby tomu tak bylo, neznamená to, že bude k dispozici pro každého. The Verge získal dva snímky obrazovky sdílených příspěvků. Jeden je účet podniku, který nabízí zboží pro prodej. Společnost Instagram také může omezit možnost opětovného sdílení příspěvků podnikům. Instagram má také historii zavedení některých prvků, včetně plánovaného vysílání do firemních účtů.

Zdroj: 9to5mac.com