Snad každý uživatel jablečných produktů již někdy hledal iPhone Servis. Jenže, který si vybrat? Na internetu je jich spoustu, jenže, kde při výměně displeje nedostanete levný čínský displej, který vydrží sotva půl roku? Nebo kde Vám nainstalují novou baterii, u které se nebudete muset obávat, že se začne nafukovat a po pár měsicích bude na vyhození? Odpověď je velice velice jednoduchá. Vyzkoušejte iPhone Servis Tvrzenýsklo.cz – iPhone Servis se nachází na Praze 5, kousek od stanice Metra B – Anděl.



PROČ PRÁVĚ IPHONE SERVIS TVRZENÝSKLO.CZ

Důvodů proč vyzkoušet iPhone Servis Tvrzenýsklo je opravdu několik, podívejmě se ale pouze na pár nejdůležitějších.

  • VÝMĚNA DISPLEJE – ORIGINÁLNÍ LCD I PODSVÍCENÍ

Jedním z hlavních důvodů, proč navštívit tento iPhone Servis je kvalita displejů, které zde dostanete. Displeje disponují originálním LCD i podsvícením, takže se nemusíte obávat zhoršené kvality obrazu, špatně reagujících doteků, nebo samovolného psaní, se kterým se můžete setkat u laciných náhradních dílů. V případě zájmu Vám je náhradní díl na místě před instalací ukázán. Následně probíhá oprava, která ve většině případů trvá okolo 30 minut. Pokud budete mít zájem, můžete technika při opravě sledovat, rád Vám popíše každý krok který dělá. Pro spoustu lidí může být velice zajímavé vidět otevřený iPhone. Navíc od iPhonu 6s disponují iPhony mezi housingem (zadní částí) a displejem, voděodolnou vrstvu, která zabraňuje vniknutí velkého množství kapaliny, ta je Vám samozřejmě také při výměně navrácena. Jako bonus nyní dostanete ke každé výměně displeje na iPhonu, Tvrzené sklo ZDARMA! Čekání na opravený iPhone si můžete zpříjemnit také kávou a wifi připojením, oboje opět ZDARMA!

  • VÝMĚNA BATERIE SE SKUTEČNOU ZÁRUKOU

Při výměně baterie v iPhonu jsou používány certifikované baterie, které se nenafukují a neztrácí brzy kapacitu. Výměna baterie probíhá do 10 minut! Nemusíte si opravu objednávat, stačí přijít na prodejnu a nechat si baterii v iPhonu vyměnit. Pokud si opravu objednáte předem, získáte výhodu před zákazníky, kteří přijdou bez objednání. Objednat si výměnu baterie můžete klasicky, jako kdybyste si objednávali například Tvrzené sklo. Po objednání Vás bude kontaktovat technik a domluví se s Vámi na ideálním času a termínu opravy. Případně můžete zavolat na uvedené telefonní číslo a domluvit se rovnou. Při instalaci je baterie podlepena lepícími proužky, které používá i společnost Apple. Na výměnu baterie je poskytnuta dvouletá záruka!

KDE SE IPHONE SERVIS TVRZENÝSKLO.CZ NACHÁZÍ?

iPhone Servis se nachází v ulici Ostrovského 32, Praha 5. Je to kousek od stanice Metra B – Anděl. (Výstup směr Knížecí) Snadno se k prodejně také dostanete autem, parkování je přibližně 40 metrů daleko. Jedná se o hlídané parkoviště. Po dobu opravy Vám bude parkovné v případě zájmu proplaceno! Podrobný ceník všech oprav, otevírací dobu a další potřebné informace najdete v následujícím odkazu.