Chytré dětské chůvičky od iBaby jsou ty nejlepší, které můžete pro svá dítka pořídit. Podívejte se, co iBaby Care M7 a iBaby Air umí.



Co uvidíte ve čtyřiatřicátém díle pořadu LifeHacker:

  • Co dokáží chůvičky od iBaby
  • Jak zvládne iBaby Care M7 natáčet video
  • Proč je dobré mít ionizátor vzduchu
  • Co umí aplikace iBaby

Jaké produkty uvidíte ve videu:

iBaby Air chůvička a ionizátor vzduchu

iBaby Air v sobě kombinuje vyspělý monitor kvality vzduchu s ionizátorem i audio chůvičku s nočním světlem. Pohlídá okolní teplotu i vlhkost a její citlivý zvukový senzor vás upozorní na sebemenší ruch v postýlce. Nepostrádá ani obousměrné audio.

iBaby Care M7 – video chůvička

Chytrá chůvička iBaby Care M7 je nenahraditelný pomocník při péči o Vaši ratolest. Dokonale čistý obraz ve dne v noci, rozsahu 360°, možnost pořizovat fotky nebo videa. Integrovaný senzor kvality vzduchu a pohybu nebo možnost oboustranné komunikace.

Náš pořad Lifehacker potrvá 10 až 15 minut, začíná už dnes přesně v 19.00 a sledovat jej můžete zde ve vloženém videu. K dispozici je také chat. Po deseti minutách budete mít přibližně 5 minut na položení dotazů, který můžeme hned v živém vysílání probrat. Po 15 minutách vysílání pořad ukončíme a bude k dispozici jako záznam na YouTube kanálu a v iTunes podcastech. Nově vysíláme i na Twitteru účtu a Facebook stránce.

 

https://www.facebook.com/applenovinky.cz/videos/1917542811640702/